fbpx
Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten | Noord-Brabant

Verbouwing jaren '30 huis met aanbouw & opbouw - Vught

Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten heeft met vakmanschap en aandacht een totale renovatie en verbouwing voltooid van dit charmante jaren ’30 huis in Vught. Deze transformatie omvat het ontwerpen en het plaatsen van een ruime en moderne aanbouw aan de achterkant van het huis met een prachtige strakke keuken. De aanbouw met keuken is tevens een opbouw is met een extra slaapkamer / grote ‘master bedroom’. De leefruimte is zowel op de begane grond als op de eerste verdieping aanzienlijk vergroot en verrijkt. De badkamer straalt nu een moderne en eigentijdse luxe uit na een volledige renovatie, waarbij de authentieke balken van de draagconstructie van het dak zijn gerestaureerd en in het zicht zijn gebracht.

Een van de kenmerken van dit project is de zorgvuldige integratie van moderne elementen met de klassieke uitstraling van de oorspronkelijke woning. De oude, karakteristieke details zijn zoveel mogelijk behouden gebleven, waardoor de unieke sfeer van dit jaren ’30 huis behouden blijft. De ruime veranda, voorzien van een louvredak, biedt een prachtige en ruime buitenruimte om te genieten van elk seizoen.

Het huis is niet alleen esthetisch verbeterd; de ’30 gevel is volledig gerestaureerd waarbij de voegen zijn voorzien van een knipvoeg. Daarnaast is de woning verduurzaamd middels volledige dak- en vloerisolatie en voorzien van een warmtepomp installatie. 

De toevoeging van een kelder onder de aanbouw biedt een comfortabele extra leef- of opslagruimte. Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten laat met dit project zien dat het volledige renovatie van een huis, inclusief het plaatsen van een ruime aanbouw met een keuken, een kelder én opbouw volledig meester is en het verenigen van traditioneel vakmanschap, woning restauratie en met eigentijds design.

Aanbouw, verbouwing of renovatie van uw woning?

Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten, een bouwbedrijf uit Den Bosch met ruim 20 jaar expertise, is gespecialiseerd in exclusieve, duurzame nieuwbouw- en aanbouwprojecten, verbouwingen en totaalrenovaties van woningen en bedrijfspanden. Een regionale speler met een persoonlijk, toegankelijk karakter en met aandacht voor zowel het proces als het eindresultaat.

Bouwplannen?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn om een uitbouw of aanbouw aan uw huis te plaatsen, met eventuele keuken? Of overweegt u uw woning in zijn geheel te verbouwen of te renoveren?

Wilt u een vrijblijvende indicatie ontvangen wat een uitbouw / aanbouw met keuken kost of inclusief een volledige verbouwing van uw huis?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.