fbpx
Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten | Noord-Brabant

Verbouwing & Renovatie monumentale bedrijfspand
Den Bosch

Bij de totale verbouwing en renovatie van dit monumentale bedrijfspand was het behoud van tal van oude elementen essentieel en wenselijk. Tegelijkertijd werd er veel aandacht besteed aan verduurzaming en het vervullen van de werkwensen. Dit project heeft deze verschillende facetten succesvol op elkaar afgestemd. Historische details werden gerestaureerd en behouden om de authentieke uitstraling van het pand te waarborgen. Tegelijkertijd werden moderne technieken geïmplementeerd om het energieverbruik te verminderen en het comfort te verhogen. 

Door de integratie van duurzame materialen en installaties is het pand toekomstbestendig gemaakt. Daarnaast zijn de indeling en het interieur opnieuw ontworpen om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van de bewoners en gebruikers, zonder afbreuk te doen aan het monumentale karakter. 

Het resultaat is een industrieel monumentaal pand dat niet alleen zijn historische charme heeft behouden, maar ook voldoet aan de eisen van de moderne tijd. Deze harmonieuze combinatie van oud en nieuw toont de mogelijkheden van renovatieprojecten waarbij erfgoedbehoud en duurzaamheid hand in hand gaan. Het project dient nu als een voorbeeld van hoe historisch erfgoed met respect kan worden gemoderniseerd, terwijl het blijft functioneren als een bruikbare en inspirerende ruimte voor zowel wonen als werken.

Nieuwbouw, aanbouw, verbouwing of renovatie van uw kantoor- of bedrijfspand?

Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten, aannemer en bouwbedrijf werkzaam in de regio Den Bosch met ruim 20 jaar expertise, is gespecialiseerd in exclusieve, duurzame nieuwbouw- en aanbouwprojecten, verbouwingen en totaalrenovaties van woningen en bedrijfspanden. Een regionale speler met een persoonlijk, toegankelijk karakter en met aandacht voor zowel het proces als het eindresultaat.

Bouwplannen?

Heeft u bouwplannen of overweegt u uw kantoor- of bedrijfspand te renoveren, aan te bouwen of in zijn geheel te verbouwen? 

Wilt u een indicatie van de kosten van een renovatie van bedrijfspand of kantoorpand ontvangen

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.