fbpx
Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten | Noord-Brabant

Aanbouw keuken & renovatie jaren '50 woonhuis Den Bosch

Deze jaren ’50 tussenwoning in Hintham, Den Bosch is door Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten volledig gerenoveerd en de achterkant van het huis is uitgebreid met een aanbouw die een nieuwe keuken bevat. Bovenop de aanbouw met keuken is een opbouw geplaatst waar voortaan de nieuwe woonkamer is gesitueerd. Door deze uitbreiding en totale verbouwing, heeft dit gezin voortaan een riante woning. 

Tijdens de renovatie van het huis is er veel aandacht besteed aan het behoud van de oorspronkelijke charme van het huis, terwijl moderne gemakken en stijlelementen zijn toegevoegd. De nieuwe aanbouw en opbouw hebben geleid tot een karakteristieke en praktische leefkeuken en woonkamer, die naadloos aansluiten bij de bestaande stijl van de woning.

De leefkeuken is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor het een centrale plek in het huis is geworden waar gezin en vrienden samenkomen. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel, terwijl hoogwaardige materialen en afwerkingen bijdragen aan een luxe uitstraling. Deze combinatie van authenticiteit en modern comfort zorgt ervoor dat de woning zowel stijlvol als functioneel is.

Door deze ingrepen heeft de tussenwoning niet alleen een esthetische upgrade gekregen, maar is ook de leefruimte van de gehele woning verdubbeld. Dit project toont de expertise van Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten in het harmonisch samenbrengen van oude en nieuwe elementen, resulterend in een woning die perfect is afgestemd op de behoeften van de moderne bewoner, zonder het karakter van de jaren ’50 te verliezen.

Aanbouw met keuken, verbouwing of renovatie van uw huis?

Van Duuren-Kollenburg Bouwprojecten, een aannemer werkzaam in de regio Den Bosch met ruim 20 jaar expertise, is gespecialiseerd in duurzame nieuwbouw- en aanbouwprojecten, verbouwingen en totaalrenovaties van woningen en bedrijfspanden. Een regionale speler met een persoonlijk, toegankelijk karakter en met aandacht voor zowel het proces als het eindresultaat.

Bouwplannen?

Heeft u bouwplannen, overweegt u een aanbouw met keuken te plaatsen of uw huis in zijn geheel te verbouwen of te renoveren?

Een indicatie ontvangen wat een uitbouw / aanbouw met keuken kost of inclusief een volledige verbouwing van uw huis? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.